Verkoop is gestart, inschrijving sluit op 22 november om 12:00 uur!

In verband met het Coronavirus houden wij geen verkoopdag.
U kunt zich digitaal inschrijven voor de 15 watervilla’s/15 appartementen die het plan rijk is.

Verkoopdocumentatie beschikbaar
De verkoopdocumentatie is vanaf heden online beschikbaar! Maakt u een account aan onder het kopje “inschrijven en account” dan krijgt u toegang tot alle verkoopdocumentatie. Heeft u al een account aangemaakt? Dan heeft u al toegang tot de documenten en kunt u deze downloaden en bekijken.

Indien gewenst kunt u de fysieke brochure ophalen bij de makelaar “Taams Makelaars & Taxateurs” gelegen aan De Veken 204 te Opmeer. Tevens is de prijslijst, met daarin opgenomen de kaveloppervlaktes en de inhoud van de woningen, ingesloten.

Inschrijven
Is uw interesse gewekt en wilt u deelnemen aan de inschrijving voor een projectmatige woning in het prachtige plan Heerenweide? Dan verzoeken wij u het digitaal inschrijfformulier in te vullen. 
Let op, heeft u reeds een account, omdat u zich voorafgaand heeft aangemeld als geïnteresseerde? Ook dan dient u het online inschrijfformulier in te vullen om zich definitief in te schrijven!

Vragen betreffende inschrijving en verkoop
Voor uitgebreide informatie en voorwaarden betreffende de verkoop, inschrijving en loting van de watervilla’s en appartementen, verwijzen wij u naar het kopje verkoopproces.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de makelaar.
Zij staan u graag met raad en daad te woord.

Taams Makelaars en Taxateurs
Telefoon: 0226 – 426876
E-mail: info@taamsmakelaardij.nl

Deel dit bericht