We horen graag van je!

Contact

Contact

Het prachtige project Heerenweide is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen de gemeente Opmeer, USP Vastgoed uit Hem en Klok Ontwikkeling uit Nijmegen. Deze twee ontwikkelaars hebben samen een schat aan ervaring met kwalitatieve en karakteristieke woningbouwprojecten in onder andere Noord-Holland. USP Vastgoed en Klok Ontwikkeling werken samen in de Ontwikkelingscombinatie USP- Klok en ontfermen zich over alle woningen in de nieuwe wijk.

Bij wie kunt u terecht

Bent u geïnteresseerd in een vrijesector kavel, een midden- of hoekwoning? Dan u kunt uw licht opsteken bij Taams Makelaars en Taxateurs. U zult merken dat zij de regio door en door kennen en dat zij er met hun West-Friese mentaliteit alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te helpen.

De service van uw makelaars

De medewerkers van Taams Makelaars en Taxateurs hebben veel interessante informatie voor u. Tekeningen, plattegronden, technische details en een hele lijst met extra opties waarmee u uw huis meteen kunt aanpassen aan uw eigen smaak en wensen.

Maar hun service gaat verder. Denk bijvoorbeeld aan erkende hypotheekadviseurs die u goed kunnen helpen als het gaat om financiering. Er zijn zelfs aantrekkelijke rentes, speciaal voor nieuwbouwprojecten zoals Heerenweide. En misschien kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij het verkopen van uw huidige woning. Deze ervaren makelaars staan u met alle plezier terzijde.

Profiteer van hun expertise, een afspraak kost u niets en verplicht u ook tot niets.

Contactformulier

“Heerenweide ligt landelijk maar toch centraal ten opzichte van Hoorn, Alkmaar en Amsterdam!”

logo-gemeente-opmeer

Gemeente

Gemeente Opmeer

Klaproos 1
1716 VS Opmeer
Telefoon: 0226 – 363 333
E-mail: gemeente@opmeer.nl

Ontwikkelaar

Ontwikkelingscombinatie USP-Klok

Postbus 50
1606 ZH Venhuizen
Telefoon: 0228 – 545 025
E-mail: info@uspbv.nl

Makelaar

Taams Makelaardij

Pastoor Meriusstraat 1
1715 VA Spanbroek

Telefoon: 0226 – 426876
E-mail: info@taamsmakelaardij.nl