Appartementen

Appartementen

Bouwnummer 1 t/m 15
Totale inhoud woning: 54 – 84,9 m2

Kijk rustig verder en vind uw droomhuis.

Nieuwe woningen met karakter

In deze fase is het vierde en laatste eiland aan de beurt, waar 15 geweldige appartementen en 15 vrijstaande villa’s verrijzen. Met deze dertig woningen maken we de wijk compleet. Het zijn de allerlaatste woningen in Heerenweide met optimaal comfort en karakter. Weg van de randstedelijke stress, omringd door licht en ruimte en met de stad op een steenworp afstand.

Wie kiest voor Heerenweide, kiest voor wonen tussen water en groen. In het klassieke West-Friese landschap van sloten en vaarten, met prachtige vergezichten. In Heerenweide is de lucht nog fris en het leven goed. Dat is alvast een belangrijk pluspunt. Wie al eerder naar Heerenweide verhuisde, geniet daar met volle teugen van. Ziet u zichzelf daar ook al wonen? De medewerkers van Taams Makelaardij & Taxateurs kunnen u alles vertellen over de schitterende villa’s en appartementen die we in deze slotfase bouwen.

De oude adel begreep het al: het is heerlijk wonen in Spanbroek!

Indeling

Wat een top-appartementen! Puur woonplezier: een appartement met al het comfort van vandaag in een fonkelnagelnieuw gebouw dat wel iets wegheeft van een stoer 19e-eeuws industrieel pand. Dat geeft het een urban vibe.

Er zijn verschillende types appartementen. Het zijn driekamerappartementen, behalve bouwnummer 7, dat is een tweekamerappartement. Verder is er een onderverdeling te maken in de volgende types:

Appartementen 1, 6 & 7; zijn gelegen op de begane grond en hebben een eigen tuin en een interne berging.

Appartementen 2, 3, 4 & 5; zijn tevens gelegen op de begane grond en hebben een eigen tuin en een inpandige externe berging op de begane grond.

Appartementen 8 t/m 15; zijn gelegen op de eerste verdieping en hebben een eigen balkon en een inpandige externe berging op de begane grond.

Alle appartementen zijn slim ingedeeld. De woonkamers variëren van 4 tot 5,5 meter breedte en geven toegang tot een eigen tuintje of balkon. Ook heeft ieder appartement een eigen berging en een praktische ruimte waar de wasmachine kan staan. Handig voor de fiets, een SUP-board of een stapel dozen.

In de woonkamer is genoeg plek om een lekkere loungehoek te maken en gezellig te eten in de open keuken. Een paar stappen verder vindt u de douche en het aparte toilet. En wat dacht u van een slaapkamer met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een inbouwkast? Daarmee hebben we één appartement beschreven, het tweekamerappartement. Bij de veertien andere appartementen houdt het hier niet op en is er nog een tweede slaapkamer. Perfect als baby-, logeer-, werk- of hobbykamer

De 10 pluspunten van de appartementen

  • 1 Slim ingedeeld & ruime parkeerplaats
  • 2 Ruime woonkamer
  • 3 Heerlijk naar buiten via eigen tuin of balkon
  • 4 Royale slaapkamer met ruimte voor een grote kast
  • 5 Praktische plek voor de wasmachine
  • 6 Handige berging op de begane grond
  • 7 Badkamer met douche en apart toilet
  • 8 Energiezuinig met eigen warmtepomp en vloerverwarming
  • 9 Degelijk en duurzaam ontworpen
  • 10 Fraai metselwerk in warme roodtinten

Lekker in de zon, dankzij tuintje of balkon

Plattegronden

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Appartementen

Appartementen 1 en 6

Appartementen 2 t/m 5

Appartement 7

Appartementen 8 t/m 13

Appartementen 14 en 15

Appartementen layout

Begane grond – appartementen 1 t/m 7

1e verdieping – appartementen 8 t/m 15

Situatie op Heerenweide

Andere woningen in het plan

Heerenweide staat voor variatie!

Inspiratie