Oplevering huurwoningen Opmeer voor één van de groenste woningfondsen van Nederland

 

Oplevering huurwoningen Opmeer voor één van de groenste woningfondsen van Nederland

Credit Linked Beheer liet op eiland 2, elf vrije sector huurwoningen realiseren. Woensdag 18 december vond het heuglijke moment plaats waarop deze volledig afgebouwde woningen door Aannemingsbedrijf Kuin werden opgeleverd.

In mei 2018 ondertekenden Joan Glazema van Credit Linked Beheer B.V, Marcel Lub van Aannemingsbedrijf Kuin en Frank Nannings namens Ontwikkelingscombinatie USP-Klok het contract voor het realiseren van de elf vrije sector huurwoningen in plan Heerenweide. Medio juni 2018 werd gestart met de bouw. Nog vóór de oplevering zijn alle woningen al vastgelegd met een huurcontract.

Credit Linked Beheer B.V.

Credit Linked Beheer structureert en beheert sinds 2014 woningfondsen. In 2019 groeide het fondsvermogen van de beheerder naar 360 miljoen euro, waarmee Credit Linked Beheer een mooie positie heeft verworven in de markt van particuliere woningfondsen. Vanwege het ‘groene karakter’, de bijdrage aan het realiseren van nieuwe en duurzame huurwoningen in Nederland en een onderscheidend beleggingsproduct, spreken de woningfondsen een brede doelgroep aan.

‘Wij zijn oprichter en beheerder van vier woningfondsen: Huurwoningen Nederland Fonds, Duurzaamwoningen Fonds, Groenwoningen Fonds en het Ecowoningen Fonds’, vertelt Joan Glazema, projectmanager bij Credit Linked Beheer. De organisatie beschikt over een door de AFM verleende vergunning voor het beheren van beleggingsfondsen. ‘Met een ‘near institutional’ strategie voor onze fondsen mikken we op een rustig rendement en investeren we, net als institutionele beleggers, nagenoeg alleen in nieuwbouw. Nederlandse huurwoningen in de vrije sector, waar het aanbod laag is en de vraag hoog.’

De woningen in plan Heerenweide zijn gekocht voor het Huurwoningen Nederland Fonds. Deze zijn volledig afgebouwd en voorzien van behang, keuken, ingerichte tuinen en erfafscheidingen.
Joan: ‘Binnenkort kunnen de bewoners daarom gemakkelijk hun intrek nemen in hun gloednieuwe stek met een charmant dorpskarakter, op steenworp afstand van diverse voorzieningen. Wij zijn dan ook zeer content over de prettige gang van zaken omtrent de voorspoedige oplevering van onze woningen in Plan Heerenweide!’

Deel dit bericht