Heerenweide momenteel uitverkocht, binnenkort laatste fase in verkoop

Laatste woning overgedragen, taart voor de makelaar!

Alle woningen en kavels van het derde eiland in Heerenweide zijn verkocht. Onlangs is de laatste woning overgedragen. Ontwikkelingscombinatie USP-Klok overhandigde daarom een heerlijke taart aan Taams Makelaardij die de verkoop heeft behartigd. De 67 woningen van deze laatste fase zijn ontworpen door Bijl Architecten. Ze worden gebouwd door Aannemingsbedrijf Kuin en naar verwachting vanaf het 4de kwartaal dit jaar opgeleverd.

Laatste woonkans om in het mooie waterrijke plan van Heerenweide te wonen

De plannen voor eiland 4, tevens het laatste eiland, worden momenteel uitgewerkt door Ontwikkelingscombinatie USP-Klok. Hier komen 15 fantastische driekamerappartementen én 15 projectmatig ontwikkelde vrijstaande woningen. Architect De Wolff & Partners, die eerder voor eiland 1 een prachtig plan heeft ontworpen, verzorgt tevens deze fase.

Benieuwd wanneer de verkoop start?

Bent u geïnteresseerd in een van de mooie appartementen of vrijstaande woningen in dit unieke plan? U kunt zich vrijblijvend inschrijven op de projectwebsite www.heerenweide.nl en ontvangt dan per e-mail bericht wanneer de verkoop start. Meer informatie is binnenkort ook op deze website te vinden.

Deel dit bericht