Oplevering laatste woningen fase 3B-36

Ontwikkelingscombinatie USP-Klok, de gemeente Opmeer en aannemingsbedrijf Kuin werken al enkele jaren samen aan het nieuwbouwplan Heerenweide. Deze week waren er verschillende heugelijke momenten te vieren in het plan.

Oplevering laatste woningen fase 3b-36
In fase 3b-36 zijn namelijk de resterende van totaal 36 woningen opgeleverd.  Een feestelijke moment voor de toekomstige bewoners waar de vlag uithangt. Op de foto’s ziet u een aantal gelukkige kopers die de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst mochten nemen. Wij wensen alle bewoners veel woonplezier toe!

Afscheid hoofuitvoerder
Ook voor uitvoerder Kees Schilder van aannemingsbedrijf Kuin die vanaf heden van zijn pensioen gaat genieten was het afgelopen donderdag een heugelijke dag. Hij is al sinds de start van de bouw van de eerste fase, waarvoor in juli 2013 de eerste paal de grond in ging, betrokken bij het nieuwbouwplan Heerenweide. Als dank voor de plezierige samenwerking werd hij door projectmanager Valerie Boots namens Ontwikkelingscombinatie USP-Klok in het zonnetje gezet.

Eiland 4
Ondertussen worden de plannen uitgewerkt voor 15 prachtige driekamerappartementen en 15 projectmatig ontwikkelde vrijstaande woningen, die op het 4de en tevens laatste eiland worden gebouwd.

Benieuwd naar deze woningen?
Meldt u aan als geïnteresseerde via de projectwebsite www.heerenweide.nl om de nieuwsbrief te ontvangen. Ontwikkelingscombinatie USP-Klok houdt u per
e-mail op de hoogte over de ontwikkelingen en startdatum van de verkoop.

De verkoop van project Heerenweide is in handen van
Taams Makelaars & Taxateurs.
Telefoonnummer 0226-426876 of info@taamsmakelaardij.nl

Deel dit bericht