Laatste kans

Kavel 97 te koop​

Kaveloppervlakte: c.a. 466 m2

Prijs: € 162.000,= k.k.

  • volledig naar eigen wens bebouwen
  • prachtige tussenkavel, diepe tuin

Uw eigen huis neerzetten? Wonen zoals ú dat wilt? Het hoeft echt geen droom te blijven. In Heerenweide krijgt u de kans om uw eigen villa te bouwen. De kavels zijn heerlijk ruim en omgeven door groen en de kans is groot dat u uitkijkt op een van de circa 15 meter brede watergangen.

Vrijheid
Een vrijstaande villa, voor veel mensen is het de ultieme woondroom. In Heerenweide voegt u daar nog een extra dimensie aan toe, doordat u altijd zicht hebt op water. De meeste kavels grenzen aan het water, een unieke vorm van luxe.

Zelf bouwen
U bepaalt zelf met welke architect en aannemer u wilt werken. U kunt bouwen binnen enkele architectonische randvoorwaarden die de kwalitatieve uitstraling van Heerenweide moeten waarborgen. U heeft daarnaast veel vrijheid om uw eigen invulling te geven. In dit kavelboekje hebben we voor u, alles duidelijk op een rijtje gezet. U kunt natuurlijk ook online uw licht opsteken, via www.Heerenweide.nl

Naast uw eigen inbreng in de woning kunt u natuurlijk ook kiezen voor een woning van Bouwbedrijf C.L. Hof, zij hebben speciaal voor u een tweetal woningen ontworpen. Aan u de keuze.