Wonen tussenwater en groen

Kies voor wonen in het klassieke West-Friese landschap van sloten en vaarten met prachtige vergezichten

Wonen tussenwater en groen

Kies voor wonen in het klassieke West-Friese landschap van sloten en vaarten met prachtige vergezichten

Een nieuwe verkoopfase gaat binnenkort van start

Maak uw belangstelling voor fase 3 kenbaar!

Ontwikkelingscombinatie USP-Klok legt momenteel de laatste hand aan de verkoopdocumentatie voor Heerenweide fase 3, bestaande uit 36 woningen. Om u niet langer in spanning te laten betreffende het aanbod, bieden wij u de mogelijkheid om alvast kennis te maken met de diverse woningtypes uit het nieuwe plan. U kunt tevens uw belangstelling voor een specifiek woningtype/bouwnummer bekend maken door online het belangstellingsformulier in te vullen. Zodra de verkoopdocumentatie gereed is en de start van de verkoop officieel bekend, wordt u hier als eerste van op de hoogte gebracht.

Voorwaarden Heerenweide eiland 3

Belangstelling kenbaar maken

Per huishouden mag u éénmaal uw belangstelling kenbaar maken. U kunt maximaal 5 voorkeurswoningen opgeven. (Dit om inschrijven op bouwnummers waar eigenlijk geen interesse in is te voorkomen.)

Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen zijn circa vanaf en indicatief en kunnen nog veranderen. Tijdens de officiële start verkoop worden de definitieve V.O.N. prijzen bekend gemaakt.

U bent niet gebonden aan uw voorinschrijving. Mocht u tijdens de officiële start van de verkoop toch geen interesse meer hebben, dan kunt u vrijblijvend van uw inschrijving afzien.

De interactieve kavelkaart is nauwkeurig en met grote zorg samengesteld. Mochten er incorrectheden worden weergeven, dan kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

De getoonde artist impressies ofwel 3D-modellen geven een representatief beeld van het woningtype. De kleuren en materialen kunnen afwijken. Leidend is de kleur- en materialenstaat die onderdeel uitmaakt van de technische omschrijving en de verkooptekeningen, die worden vrijgegeven bij de officiële start verkoop.

Tot en met 17 mei kunt u het belangstellingsformulier online invullen. Hierna ontvangt u een uitnodiging, met datum en tijdstip, voor de daadwerkelijke start van de verkoop.

Wanneer u het belangstellingsformulier invult, gaat u akkoord met de bovengenoemde voorwaarden.7

Sluit Menu