Informatie over de verkoop van de laatste 31 woningen eiland 3

Beste heer/mevrouw,

De verkoop van nieuwbouw plan Heerenweide, bestaande uit 31 woningen gaat vandaag van start. In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus houden wij geen verkoopdag, maar zal de verkoop dit keer digitaal geschieden. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Complete set verkoopdocumentatie online beschikbaar

Op de website kunt u alle verkoopdocumentatie digitaal bekijken en downloaden. Naast de brochure en de prijslijst treft u tevens de verkooptekeningen, optietekeningen, meer- en minderwerklijsten, de uitgebreide technische omschrijving per woningtype en de financieringsplanning aan. De verkooptekeningen ontvangt u in hardcopy van de makelaar, nadat u bent ingeloot.

V.o.n. prijzen zichtbaar per bouwnummer

De interactievekavelkaart is inmiddels aangevuld met de v.o.n. prijzen van de fraaie beneden-, boven-, midden- en hoekwoningen en de riante twee-onder-één-kapwoningen die het plan rijk is.

Wist u dat alle woningen in het plan gasloos zijn, voorzien van een warmptepomp, een hoog wooncomfort hebben door de vloerverwarming én standaard voorzien zijn van zonnepanelen? Tevens worden er duurzame materialen toegepast zoals zinken hemelwaterafvoeren, hardhouten kozijnen en keramische dakpannen.

Interesse in een woning?

Is uw interesse gewekt voor een projectmatige woning uit plan Heerenweide fase 3a-31? Dan kunt u dit via het online inschrijfformulier op de website aan ons kenbaar maken.

Om in aanmerking te komen, dient het online inschrijfformulier uiterlijk op dinsdag 7 april 2020 om 12.00 uur in ons bezit te zijn. Nadat u het formulier online heeft ingevuld kunt u deze met één druk op de knop versturen naar Ontwikkelingscombinatie USP-Klok. U ontvangt per e-mail een kopie van uw verstuurde formulier. Wij verwerken uw gegevens en sturen u vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging van uw inschrijving.

Vanaf woensdag 8 april wordt u door een van de makelaars van Taams Makelaars & Taxateurs gebeld over de toewijzing en het inplannen van een eventueel vervolggesprek, eventueel in samenwerking met een hypotheekadviseur van de Rabobank. De woningen worden toegewezen middels het toewijzingsbeleid van de ontwikkelaar en worden middels loting verkocht. Om de loting zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, is het niet toegestaan om meerdere keren in te schrijven. U mag zich als nieuwe bewoner(s) één keer inschrijven.

Voor tussentijdse vragen kunt u terecht bij de makelaars Rob Taams en Sandra van der Linden van Taams Makelaars & Taxateurs. Tel.: 0226-426 876. Zij staan u met raad en daad terzijde en maken dan ook graag een afspraak met u.

Wij wensen u alvast veel plezier met het uitzoeken van uw toekomstige woning in Heerenweide fase 3A “wonen tussen water en groen”.

Met vriendelijke groet, Het team van ontwikkelingscombinatie USP-Klok.

Deel dit bericht