Het 4de en tevens laatste eiland binnenkort in de verkoop

Benieuwd naar de eerste beelden van de diverse woningtypes van het laatste eiland?
De website is aangevuld met nieuwe informatie over de laatste verkoopfase van dit waterrijke plan! De impressies van de 15 appartementen en de 15 watervilla’s die dit eiland rijk is, kunt u al bekijken. De website is tevens uitgebreid met informatie zoals de plattegronden, een duidelijke situatietekening en de circa vanaf prijzen.

Een eigen account
Daarnaast is het mogelijk om een eigen account aan te maken en uw voorkeur voor uw favoriete appartement(en) of watervilla(‘s) via uw persoonlijke account kenbaar te maken.

Voordelen van een eigen account?
– Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

– Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
– Alle documenten van uw favoriete woning(en) en kavel(s) bij elkaar
– De status van het project en van uw favoriete woning(en) en kavel(s) bekijken
– Persoonlijke gegevens kunt u zelf wijzigen

Wanneer in verkoop?
De aankomende tijd is het team van Ontwikkelingscombinatie USP-Klok samen met architect De Wolff & Partners en Aannemingsbedrijf Kuin nog volop bezig om de verkoopinformatie zoals de verkooptekeningen, kopers contracten, technische omschrijvingen en dergelijke gereed te maken.

Als u een account heeft aangemaakt, wordt u automatisch geïnformeerd wanneer de verkoopdocumentatie beschikbaar is én vanaf welke datum de digitale verkoop definitief van start gaat en u zich definitief kunt inschrijven.

De verkoop is in handen van
Taams Makelaardij
Telefoon: 0226 – 426876
E-mail: info@taamsmakelaardij.nl

Deel dit bericht