Middenwoning

Goya

Bouwnummers 11 t/m 14, 17, 18, 27 t/m 30, 35 t/m 38


Totale inhoud woning + garage: 446 m3

Een gezinshuis met speelse details

Meesterlijke middenwoning

Wij bouwen tien mooie middenwoningen van het type Goya, met schuur en achterom. En als u goed kijkt, ziet u de speelse verschillen tussen deze woningen, bijvoorbeeld rond de voordeur en in de kozijnen.

Goya is maar liefst 5,5 meter breed en leent zich perfect voor starters en jonge gezinnen. Hiermee koopt u een huis met volop meegroeimogelijkheden, dat op veel manieren in te delen en uit te breiden is.

Laat zien hoe ruim een middenwoning kan zijn

Indeling

U komt binnen in de hal met toilet, waarna u doorloopt naar de woonkamer die aan de ruime tuin ligt. U kunt nu nog kiezen voor een tuin op het westen, noorden of zuiden. Hier kunt u mooie dubbele openslaande tuindeuren laten plaatsen of nog meer ruimte creëren door de woonkamer 2 meter langer te maken. Vervolgens komt u in de keuken, waar u door de grote ramen uitkijkt over de gezellige straat. Bij bouwnummers 17 en 18 kijkt u aan de voorzijde uit op het water, de andere acht bouwnummers kijkt u uit op een brede laan met een groene middenstrook.

De eerste verdieping heeft geen schuine kap maar rechte gevels, zodat u extra veel ruimte heeft. Via de overloop bereikt u 3 slaapkamers en een lichte badkamer met douche, wastafel en vrijhangend toilet. Maar er is ook genoeg ruimte voor een ligbad.

De zolderverdieping kunt u naar eigen inzicht indelen. Er is meer dan genoeg ruimte voor een extra kamer. Voor een dakvenster, wasmachineaansluiting en een comfortabele vaste trap hebben wij al gezorgd.

De 10 pluspunten van Goya

  • 1 Grote, lichte badkamer met vrijhangend toilet met vloerverwarming.
  • 2 Grote hoofdslaapkamer met ruimte voor een flinke kastenwand.
  • 3 Laat zien hoe ruim een middenwoning kan zijn.
  • 4 Duurzaam woongenot; gasloos, vloerverwarming en een warmtepomp.
  • 5 Trap naar de eerste verdieping in de hal.
  • 6 Zonnepanelen die het zonlicht opvangen en omzetten in stroom.
  • 7 Degelijk en duurzaam (zinken hemelwaterafvoeren en keramische dakpannen).
  • 8 Tuin met houten berging en eigen achterom.
  • 9 Uitzicht op water of groen.
  • 10 Vaste trap naar zolder.

Geef één muur een stoere kleur. Ook met een donkere tint creëert u zo een speels en ruimtelijk effect. Door het plafond licht te houden, houdt u het gevoel van hoogte.

Plattegronden

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Zo veel opties!

Gelijkwaardige woningen

Heerenweide staat voor variatie!

Inspiratie